Amibel 4 Business

ICT & Zakelijke dienstverlening

Bedrijven worden steeds meer afhankelijk van werkende systemen en informatica. Daarnaast verplaatst belangrijke informatie van klanten zich steeds vaker via de digitale weg. Wat gebeurt er als je bedrijf slachtoffer wordt van een cyberaanval? Of je door een stroomstoring enkele uren niet bij je gegevens kunt?

De risico’s in de branche nemen toe. Het is daarom belangrijk om goed op de hoogte te zijn (en te blijven!) van de risico’s die jouw onderneming loopt. Amibel kan je daarbij goed van dienst zijn.

Helpdesk:

U kunt altijd rekenen op onze ervaren medewerkers. Dit kan telefonisch, per e-mail of via WhatsApp. Kan uw probleem niet vanop afstand opgelost worden? Dan komen naar u toe!

U kan dus altijd rekenen op de kennis die u nodig heeft, op het moment dat u deze nodig heeft. Zelfs in het weekend of na de kantooruren!

Snelle oplossingen:

IT die stilvalt of slecht functioneert, kan uw bedrijf volledig verlammen. Ook uw medewerkers en klanten moeten altijd en overal op uw infrastructuur kunnen rekenen.

Project? Van A tot Z:

Doordat wij thuis zijn in een grote waaier aan diensten en oplossingen, zijn wij de ideale partner om jouw project tot een goed eind te brengen. Starter of ervaren rot? Wij maken van je project een succes!